Berichten over duurzaam

 1. heat-pump-6209793.jpg
  Andre_Schipper_CU
  Door André Schipper op 10 maart 2022 om 09:00

  Snelle vermindering aardgas gebruik ? Hybride warmtepomp

  De tragische ontwikkelingen van de oekraine crisis heeft het besef dat we beter heel snel van het gas af moeten een onverwacht grote impuls gegeven. Op slag zijn warmtevisies die vooral op beleid voor de komende 10 jaar zijn bedacht eigenlijk al deels rijp voor de prullemand.

  Lees meer over "Snelle vermindering aardgas gebruik ? Hybride warmtepomp"

  Labels: ,

 2. IMG_8901 (002).jpg
  16. Marc van de Geer.jpg
  Door Marc van de Geer op 8 maart 2022 om 12:00

  Groene schoolpleinen voor onze kinderen

  Oudere generaties kunnen er heerlijk smeuïg over vertellen: vroeger speelde je buiten! Aan de rafelranden van stad en dorp waren ondergelopen landjes te vinden, kon je fikkie stoken,  slootje springen en kikkervisjes vangen. Er was buiten altijd wel wat te beleven en de natuur was dichtbij. Het was dé plek voor avontuur; het gebied waar je vrij kon rond struinen, met je handen de mooiste hutten bouwde en in de hoogste bomen klom. Daar was je te vinden, tot het begon te schemeren en je binnen werd geroepen.

  Lees meer over "Groene schoolpleinen voor onze kinderen"
 3. Zonnepanelen installatie.jpg
  CU-Logo-Lokaal-Impact-in-Cirkel-RGB.2.png
  Door Webredactie op 25 maart 2021 om 15:00

  ChristenUnie terugblik op 2020

  In het jaarverslag van de gemeenteraad van Zaanstad is Christa Neefjes geïnterviewd. Bij dit interview zijn er niet alleen vragen gesteld aan Christa, maar stellen wij als Christenunie ook een vraag aan u stellen. Deze leest u onder onze terugblik op het afgelopen jaar.

  Lees meer over "ChristenUnie terugblik op 2020"

  Labels: ,