Berichten over Ouderen

 1. Portemonnee
  Minke_Simonse_CU
  Door Minke Simonse op 29 augustus 2022 om 14:57

  Beantwoording van onze schriftelijke vragen over financieel kwetsbare ouderen

  Er zijn veel veranderingen op het moment dat iemand de AOW-leeftijd behaald. Je stopt met werken en gaat leven van je pensioen en AOW. Dit kan veel imapct hebben op de financiële situatie. Daarvoor zijn er verschillende voorzieningen beschikbaar vanuit de gemeente, maar deze worden niet altijd even goed benut door de mensen die er wel aanspraak op mogen maken. Daarom hetbben wij schriftelijke vragen opgesteld welke in de laatste week van het reces zijn beantwoord.

  Lees meer over "Beantwoording van onze schriftelijke vragen over financieel kwetsbare ouderen"
 2. Portemonnee
  Minke_Simonse_CU
  Door Minke Simonse op 22 juni 2022 om 09:00

  Schriftelijke vragen over financieel kwetsbare ouderen

  Er zijn veel veranderingen op het moment dat iemand de AOW-leeftijd behaald. Je stopt met werken en gaat leven van je pensioen en AOW. Dit kan veel imapct hebben op de financiële situatie. Daarvoor zijn er verschillende voorzieningen beschikbaar vanuit de gemeente, maar deze worden niet altijd even goed benut door de mensen die er wel aanspraak op mogen maken. Daarom stellen wij schriftelijke vragen aan het college.

  Lees meer over "Schriftelijke vragen over financieel kwetsbare ouderen"
 3. oudere vrouw kookt.jpg
  Minke_Simonse_CU
  Door Minke Simonse op 3 maart 2022 om 09:05

  De 10 van Minke - Ouderen

  16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Dan kiezen de Zaanse inwoners een nieuw bestuur voor de komende 4 jaar. Er doen een heleboel verschillende partijen mee aan de verkiezingen. En stuk voor stuk hebben die partijen mooie praatjes, plannen en ideeën voor Zaanstad. Dusja.. waar moet je voor kiezen?

  Lees meer over "De 10 van Minke - Ouderen"

  Labels: